mar 282010
 

Bodø Bluesklubb arrangerer NNM i blues på Sinus 9 og 10 april.

Det er første gang Bodø Bluesklubb er vertsklubb for dette arrangementet, og vi håper og tror på stor interesse.

Arrangementet er åpent for alle til meget fordelaktige priser:

  • Fredag 9 april – ikke medlem kr 200/medlem kr 150
  • Lørdag 10 april – kr 100 for alle sammen.
  • Lørdagskafe – gratis inngang.
  • Aldersgrense 18 år begge dager.

Fredag 9. april varmer vi opp til konkurransen med fjorårets vinnere av bluescupen på Notodden Bluesfestival Urban Blues Band fra Tromsø, og Erik Harstad & Buzz Brothers. Erik er godt kjent i blueskretser som en av Norges Beste gitarister. Han har med seg ingen ringere enn supergitarist Espen Liland. Redaktør i bluesmagasinet Bluesnews Rune Endal, kjent fra tidlig Vidar Busk m.mer trakterer bassen, og senior bluestrommis Olav (kongen) Gustafson spiller trommer. Gustafsen er legendarisk i bluesmiljøet, og har spilt med alle som kan krype å gå i bluesgenren, både nasjonalt og internasjonalt. Han har også spilt for gammelkongen, dette og hans trommeferdigheter har gitt med rette gitt han kallenavnet Kongen.


Sorry, the comment form is closed at this time.