Fredag 2. mars: Dave Fields på Sinus

Dave Fields
Dave Fields

NEW YORK BOSS GUITAR MAN | BLUES & ROCK WITH SOUL

Dave Fields er et multitalent fra New York, og sønn av pianist og komponist Sammy Fields. Dette gjorde at han mer eller mindre vokste opp i diverse platestudioer og etter hvert lærte å spille flere instrumenter. Han studerte siden komposisjon og arrangement ved Berklee School of Music i Boston og har siden jobbet med et utall artister. 
Dave Fields har gitt ut fire suksessfulle album og ble I 2012 innlemmet i New York Blues Hall Of Fame. Det kritikerroste albumet” Detonation” er produsert av David Z (Prince, Johnny Lang, Buddy Guy) og inneholder bl.a. en gitar- og vokalduett med Joe Louis Walker. Det fjerde albumet, “All In”, kom ut sommeren 2014 og er hovedsakelig spilt inn live i studio med mange av de samme musikerne som har deltatt på hans tre tidligere plater. Han er i disse dager ute med sitt 5. album «Unleashed» som også har fått gode tilbakemeldinger. 
http://bluesnews.no/ 132-musikk-anmeldelser/ bn99-april-2017/ 2375-dave-fields
Dave Fields har jobbet med stjerner som Aretha Franklin, Sean Lennon og Lenny Kravitz, samt grupper U2 og The Drifters. En av sangene av Dave Fields «Train to My Heart») ble også innspilt av den legendariske John Mayall på hans eget album «Tuff» fra 2009
Dave Fields trakterer en mengde andre instrumenter og er en etterspurt studiomusiker. Han er også en habil jazzmusiker, men innrømmer at bluesen ligger hjertet hans nærmest. Han har studert ved Berklee School of Music i Boston og driver nå Fields Music Inc. hvor han sysler med komposisjon, arrangement og produksjon. 
Dave Fields begeistrer publikum med sin utadvendte, røffe og drivende spillestil. I Norge og Europa har han ofte med seg dyktige nordmenn i bandet. Gled dere!