Lørdag 13. juni: Joakim Tinderholt. Strøken blues på Sinus Stormen

Joakim Tinderholt
Joakim Tinderholt

Lørdag 13. juni, får du anledning til å høre en av skandinavias beste bluesartister. Da gjester Joakim Tinderholt & His Band senen på Sinus Stormen. Det blir garantert en hyggelig og rytmisk kveld.
På tross av sin unge alder er den kraftfulle bluessangeren og gitaristen allerede en erfaren entertainer, og en artist å regne med i årene som kommer. Han regnes allerede som en av Norges fremste utøvere av tradisjonell RnB og blues, og har opptrådt med internasjonale bluesstjerner som Rick Holmstrøm, Kid Ramos og The Delta Groove Revue m.fl.
Etter mange år på norske klubbscener, møter vi her en artist som beveger seg i blusenes landskap – og som leverer, inspirert av mange sjangre som strekker seg fra Little Richards fandenivoldske rock n´roll til Otis Rushs intense blues og Bo Diddleys hypnotiske groove. Alt levert med kjærlighet for tradisjonen, men blikket rettet framover. Bandet, hvor bassisten operer med kontrabass, er av ypperste klasse.
Møte med ”Joakim Tinderholt & His Band” ser jeg virkelig fram til, sier Rolf Mathisen, leder av Bodø Bluesklubb. Han oppfordrer folk til å ta del i den musikalske opplevelsen som skapes på Sinus denne lørdagskvelden.

 

Blått Drivgods
Blått Drivgods

Og som oppvarming stiller våre ungdommelige veteraner Kjell Andreassen og Harald Normann i ”Blått Drivgods”. Oppvarmingen er en bonus til vårt kjære Bodøpublikum, avslutter lederen for Bodø Bluesklubb, Rolf Mathisen.

 

Joakim Tinderholt & His Band er:
Joakim Tinderholt: Gitar og vokal
William «Bill» Troiani: Bass
Håk
on Høye: Gitar
Robert Alexander Pettersen: Trommer og perkusjon
Kjell Magne Lauritsen: Piano