Lørdag 15. februar: Heidi B Frantzen & Reloaded

Heidi B Frantzen
Heidi B Frantzen

Første blueskonsert i Bodø Bluesklubbs vårprogram blir med noe av det mest spennende vår landsdel kan by på innen genren blues- og soul. Heidi B. Frantzen som vi kjenner fra «Voice» med sin fantastiske stemme, kommer sammen med sitt band «Reloaded» for å spille på Sinus lørdag 15 februar.

Ny CD «I’m freakin’ Reloaded» vitner om en svært patent produksjon med solide musikere og viser at Heidi B. Frantzen også er en dyktig komponist. Hør bandet på Spotify og du blir nok umiddelbart fristet til å gjeste denne konserten.

Fra melodiøs soul til rotekte blues varierer bandet sitt musikalske uttrykk på en slik forbilledlig måte at dette ikke kan bli kjedelig eller ensidig.

Heidi holder til i Bjerkvik, men resten av bandet er dyktige musikere som kommer fra «hele» landet. Reloaded består av :
Heidi K. Blåsmo: Vokal, gitar
Frode Johansen: Gitar
Kurt A. Jenssen: Gitar
Jarle ”Charlie” Børresen: Orgel, piano
Steinar Øien: Bass
Lars Ove Fjelldahl: Trommer
«Man sier at noen er født med blues og soul i hjertet, og Heidi er så absolutt en av dem. Endelig skulle hun ta steget fullt ut, og lage sin egen plate på sine egne premisser. Som det fyrverkeriet Heidi er passer hennes råe elektriske blues stil som hånd i hanske.»