Lørdag 16. juni: Summertime Blues med Geir Bertheussen & Kai Fjellberg

Geir "Milkman" Bertheussen og gitarist Kai Fjellberg
Geir «Milkman» Bertheussen og gitarist Kai Fjellberg

Bertheussen & Fjellberg DUO er et samarbeid mellom munnspilleren og frontfiguren Geir «Milkman» Bertheussen og gitarist Kai Fjellberg fra det velkjente Nord-
Norske bluesbandet Geir Bertheussen Blues Express. Duoen baserer seg primært på akustisk blues med høy partyfaktor. Mye humor og karisma preger dette samarbeidet som inkluderer akustiske gitarer, dobro, cigarbox gitar, munnspill og stompbox. De deler på syngingen og ellers utvalg av låter som veklser mellom mye eget, og noe cover. 

Pris medlem: kr 150,- 
Pris ikke medlem: kr 200,-     Kjøp billett online her: EBillett.no

Spillested «Kaptein Larsen».

Bandet Geir Bertheussen Blues Express har lite aktivitet på livefronten om dagen da alle i bandet er opptatte med nyutgivelsen av plata «Southside» og forberedelser til høsten. Det er mye annet som skal på plass enn å bare stille i studio og trykke record. Alt skal være klart til plateslippet på Blues In Hell 01.September. Av denne grunn, for å holde litt liv og noe framdrift på livefronten nå på sommeren, stiller Geir og Kai opp i Bodø for denne DUO konserten, så kommer de tilbake med fullt bandet etter at plata har rullet den stund i de tusen hjem. 

(PS: «Siste opplag av forrige studioskive «Hits You Like A Train, og «Live At The Shack Up Mississippi» vil kunne kjøpes fra scena. I tillegg får du anledning til å forhåndsbestille deg «Soutshide» både på Vinyl og CD)

Alle er velkommen til en kveld med litt Summertime Blues!