Lørdag 17. Juni: Christina Skjølberg På Sinus

Christina Skjølberg har spilt gitar siden hun var 11 1/2 år, og de siste årene vært et trekkplaster på små og store scener . Hun har spilt på en rekke festivaler og bluesklubber.

Christina Skjølberg kommer opprinnelig fra Smøla på Nordmøre. Da hun entret den norske bluesscenen for over 15år siden var det ikke så mange jenter som spilte blues, hverken her hjemme eller ellers i verden. Dette har endret seg siden den gang, men kvinnelige, vensterhendte bluesgitarister vokser fortsatt ikke på trær! Når hun i tillegg kan skilte med gitarferdigheter på høyde med de tøffeste gutta i klassen, og synger med en ektehet, intensitet og innlevelse få kan matche, skjønner vi at vi her snakker om en unik artist !

Christinas musikalske referanser er dypt forankret i 60 og 70-tallets blues, funk og rock, og det samme gjelder fremførelsen på scenen. Publikum som vokste opp med denne musikken og opplevde den live den gang, har etter Christinas opptredener ofte gitt tilbakemeldinger som «jeg trodde aldri jeg skulle få oppleve dette igjen».

Christinas faste backingband består av Kåre Amundsen på trommer og William Stavik på bass.