Lørdag 2. mars: Bodø Bluesklubb fyller 20 år: G.B. Blues Express og Billy T Band

Geir Bertheussen Blues Express
Geir Bertheussen Blues Express

2. Mars fyller Bodø Bluesklubb hele 20 år! Dette feirer vi ved å invitere til dobbelkonsert med GB Blues Express og Billy T Band på Sinus lørdag 2. Mars.
The Five Lads et ungt band fra Bodø spiller suport.

Gratis adgang for medlemmer som møter opp på Bodø Bluesklubbs årsmøte 27. Februar med gyldig medlemskap (betalt kontigent) for 2019! Medlemskap ordner du her:h

GEIR BERTHEUSSEN BLUES EXPRESS:
GB Blues Express er et hardtarbeidende bluesband fra Nord-Norge, frontet av blueslegenden Geir «Milkman» Bertheussen fra Senja.
Bandet er nå aktuell med sin nyeste utgivelse «Southside», som har høstet strålende kritikker. Plata som hadde slipp på Blues In Hell 01. September 2018 og har fått betydelig radiotid og oppmerksomhet både i Norge, Europa og USA. Bandet skal i 2019 representere Norge i den prestisjetunge bandkonkurransen European Blues Challenge. Det er Norsk Blues Union som etter forslag fra sine medlemsklubber, har plukket ut bandet til å representere Norge. Foruten Geir selv, består Bluesexpressen av Kai «Sugar K» Fjellberg på gitar og vokal, Trond «Boogieman» Hansen på bass, og Kåre «Lefty» Amundsen på trommer.

BILLY T BAND:
Bill ble født og oppvokst i New York City, og spilte både på scene og i studio med Eddie «Bluesman» Kirkland i 12 år, og Tom Russell Band i 10 år. Underveis jobbet han med så forskjellige kunstnere som Lightning Hopkins og Nancy Griffith. Etter å ha flyttet til Oslo i 1997, ledet Billy T husbandet på bluesklubben Muddy Waters i 7 år, og bidro til å lansere de unge norske talentene Amund Maarud og Kid Andersen. Billy T spilte forøvrig sammen med Kid Andersen på Bodø Bluesklubbs romjulskonsert i 2017. I tillegg til William (Bill) Troiani på bass og vokal, pakker BILLY T BAND mye talent i Ian Fredrick Johannessen og Haakon Høye på gitarer, og den fremtredende trommeslageren Robert Alexander Pettersen, det yngste medlemmet av bandet. Mange år med «gigs» har gitt bandet venner og fans fra så langt unna som Moskva og New York City, med Oslo i midten.

The Five Lads er et band fra Bodø som spiller bluesrock. Bandet består av fire unge musikere som går på musikklinja i Bodø. The Five Lads kom på andreplass i union bluescup i 2017 og har etter det spilt på Parken Ung. Bandet startet å spille blues, men har vært innom pop-rock en periode for å så slå seg mer til ro med bluesen.