Lørdag 20. januar: Sugar Kay & The Kings Of Joy

Sugar Kay & The Kings Of Joy på Styrhuset.
Starter vårprogrammet for Bodø Bluesklubb i år. Bandet er et rytm n blues band som fokuserer på uptempo blues, eller såkalt partyblues som bandet selv liker å kalle det. Her får du en solid porsjon med jump n jive, rock n roll, funk, boogie og soul.

Bandet så dagens lys da det ble aktuelt å være backingband for den amerikanske bluesartisten Greg Izor, som nå er bosatt i Austin Texas. Izor ble selv så fornøyd at ytterligere spillejobber ble senere booket, og gjennomført, primært i Nord-Norge. Bandet består av Kai Fjellberg (Sugar Kay) på gitar og sang, Pål M. Dahlø på bass og Per Øyvind Winther på trommer og sang. Fjellberg er kanskje mest kjent som gitarist i det populære Nord-Norske bluesbandet GB Blues Express, mens Pål har fartstid fra en rekke velkjente norske bluesband, her kan nevnes Vibrokings, Little Andrew & His Band og Texacola. Winther har selv sitt eget band Winthers Blue Groove som turnerer hyppig både i nord og sør. 

Denne gjengen deler en felles lidenskap i sin musikk, og går på scenen med spilleglede og entusiasme som sjelden får publikum til å sitte stille. Gutta har tilsammen ca 60 år fartstid innen sjangeren, og har spilt hos de fleste klubber, puber og festivaler i landet som er relevant for sjangeren. Dette er et band som tar deg med tilbake i tid, uten at det blir et rendyrket retrokonsept. Bandet har et stort spenn av varierte låter innen de nevnte stilartene, som bør passe for alle og enhver! Bandet kan bookes som trio, men også med utvidet besetning der piano inngår i lineupen! 

Velkommen til en kveld med rythm n blues!