Lørdag 22. April: Amund Maarud og Lucky Lips

Amund Maarud og Lucky Lips – 22. april

Noen samarbeid går dypere enn å bare spelle de riktige tonene i riktig tempo.

Med Lucky Lips har gitarhelt og sjangermikser Amund Maarud funnet en felles puls, som på konsertene etter førstealbumet, viste seg å treffe et bredt publikum midt i hjertet. Signaturen og energien hos Amund er fortsatt sterkt tilstede, men blir balansert ut på en ny måte gjennom sounden i Lucky Lips og vokalist Malin Pettersen.

Malin Pettersen er en av de virkelige spydspissene innenfor norsk amerikana de siste årene, og hun løfter konsertene med sin fantastiske vokal.

Malin Pettersen er selvsagt ikke alene i Lucky Lips Bandet består av svært dyktige musikere. Even Krogh på banjo, Stian Sveen på gitar og vokal, Erlend Støylen Hølland på bass og vokal og Pål Emil Berg på trommer. 

Nydelige harmonier lever side om side med flerrete fuzzgitar og tunge groover. Sjangermessig ligger det i Americana med preg av blues, rock og et par knepp verdensmusikk. Låtene er signert Amund selv samt Malin Pettersen, Kim Bergseth og Jace Everett.

I februar 2022 slapp Amund Maarud & Lucky Lips «Wolves», et album spekket med sterke og fengende låter

Med Amund Maarud og Lucky Lips så veit du alltid hva du får- en artist som aldri gir seg på at hver kveld er unik og legger hele sjela si i å gi publikum en ekte opplevelse.