Lørdag 26. september: Pristine

Etter noen år med hyppige turnéer på kontinentet vender det Nord Norske rockebandet Pristine snuten hjemover igjen!

Pristine back in Bodø

COVID-19 har, som for mange andre, satt en stopper for all turnevirksomhet i utlandet, men Pristine ligger ikke på latsiden av den grunn. Tiden fremover brukes til å lage ny musikk og møtet med det norske publikummet. 

 “Det føles helt supert å sette opp konserter i Norge igjen! Det er jo en stund siden vi jobbet nasjonalt, så dette blir skikkelig stas. Vi har savnet dere!” Uttaler vokalist og låtskriver Heidi Solheim. 

Bandet har 5 utgivelser bak seg og jobber nå med utgivelse nummer 6. Pristine er signet på plateselskap-giganten Nuclear Blast Records og kom på listen over Tysklands 100 mest solgte album i april 2019, godt plassert over selveste Rammstein. Det er ikke bare Tyskland som har fått øynene opp for bandet fra Nord – Pristine har også snudd Spania på hodet etter besøket i Januar 2020. 

 “Vi er et band som beveger oss i landskapet rock og blues, og finner mye inspirasjon i å utfordre og utforske stilartene. De “blå tonene” har fulgt oss fra barnsben og har farget oss som band frem til i dag, så det var stor stas når Bodø Bluesklubb tok kontakt. Vi gleder oss veldig til å komme tilbake til kulturbyen Bodø i september.” fortsetter Solheim. 

 Med sin svette og to-the-point rock, drevet av fyrverkeriet Solheim i spissen, henter Pristine sin musikalske inspirasjon fra 70-tallets rock-pionerer. I tillegg til musikk fra tidligere utgivelser, tar Pristine også med seg helt nye låter når de gjester Bodø 26.september. 

 «Når korona så brutalt fjernet muligheten for spilleoppdrag i 2020 sier det seg selv at det er et SVÆRT så sultent og spilleklart band som publikum vil få møte siste helga i september. Dette blir fantastisk artig!” Avslutter hun.