Lørdag 27. Mai: Marius Lien band

Marius Lien band – 27. mai

                       «NORGES NYE BLUESSTJERNE»

Marius Lien, 22 år, er en ung fremadstormende artist, som utmerker seg som en uvanlig bra gitarist, sanger og låtskriver. Han gjorde seg tidlig sterkt bemerket i det norske bluesmiljøet og anses av mange, tross sin unge alder, som en del av eliten av norske bluesmusikere. Han har blitt belønnet med utmerkelser og er også utvalgt som Norges representant ved Internasjonal Blues Challenge i Memphis i 2021.

Marius Lien & Magnus Berg plays a song written by Marius Lien in an afternoon concert at Haakons Pub in Lillehammer 28 mai 2022 hosted by LaagenDelta BluesklubbGjennom 2020 har han skrevet mye nytt materiale som nå kommer på plate, og hva er vel mer naturlig enn at Liens første singel lanseres nettopp under Blues in Hell’s 30 års jubileum som har fremtiden som tema.

Marius er ikke redd for å gå i nye retninger som favner bredt musikalsk. Med sin helt unike stil hvor han blander ulike sjangere fra blues via Americana til vestafrikansk musikk er dette en artist for fremtiden. Uansett sjangerblanding, holder han sterkt fast i bluesen og han har turnert og jobbet sammen med sin mentor Vidar Busk siden tenårene. Marius er en tøffing, og har ellers spilt konserter både alene og med sitt band. Lien har i tillegg rykte på seg å gi alt på enhver konsert og overrasker de fleste med sin unike og kraftige vokal, sitt eminente bluesgitarspill og sine allsidige låter.

Marius Lien Band er en trio bestående av Marius Lien(gitar, vokal), Rune Lien (bass) og Odd Arne Klungseth (trommer).