Lørdag 28. november: 50’s houseparty på Sinus m./ Little Andrew & His Band

Litle-andrewBodø Bluesklubb inviterer til et klassisk 50 talls houseparty i Bodø sin egen storstue på Sinus den 28 November i høst. Klubben legger opp til at det skal danses heftig for de som vil det, og oppfordrer gjerne til at lokale danse -og swing klubber hiver seg med. Det er bare å finne fram 50 talls dressen / kjolen. Ta med deg kjæresten på ball liksom! Husker du filmen Back To The Future med Michael J. Fox?

For anledningen har bandet booket inn Norges kanskje aller fremste utøver av denne sjangeren; Rockin’ Blues. Dette blir en mer spretten, leken og friskere utgave av bluesmusikk hvor det altså oppfordres til party og dans! Vi snakker Little Andrew & His Band. Under følger en presentasjon av bandet. Er det en kveld i høst du IKKE skal sitte hjemme, er det nettopp denne!

Put The Cat Clothes On!!

Andreas Stamnes er et velkjent navn blant konsertgjengere over hele Norge. Hans vinnende scenepersonlighet gjorde han til en livefavoritt rundt om på Norges livescener etter seieren i Union Blues Cup 2001. Etter dette har han vært på veien og befestet sin posisjon som den ukronede kongen av rock n´ blues. Nitidig jobbing, forståelse av musikken og en tro på det man driver med gir en miks som gir Little Andrew egenart.
Egenart er ikke dagligdags i denne musikkformen og det er nettopp dette som gjør Little Andrew unik.
I tillegg til Little Andrew teller bandet bassist Pål M. Dahlø som har stått støtt på hans høyre side i over ti år. På piano har de Daniel Røssing, for mange kjent som Chuck Berrys
Europa-pianist på 2000 tallet, og på trommer velger Little Andrew den han ønsker skal stå på menyen denne kvelden. Backingen er et av landets beste og med deres Rythm & Blues er Little Andrew et liveband som får tærne til å krølle seg. Etter hundrevis av jobber så sier det seg selv at dette bandet låter like tett som vintertåka i Holmenkollen. Fire album har bandet gitt ut siden 2007 og albumet “Loadstone” (2010) ble Spellemanns nominert i klassen blues! Selv legendariske “Kid Ramos” har trykket Little Andrew til sitt hjerte; “ Take my advice and check out my friend Little Andrew, and you too will be pleasantly
surprised!” Little Andrew spiller med magen. Man skal stole på den følelsen.

Sjekk ut bandets hjemmeside www.littleandrew.com