Lørdag 31. august: Blue Hawgs

Blue Hawgs
Blue Hawgs

Som erstatning for Dockery Dawgs som måtte kanselere, har klubben booket Blue Hawgs fra Bodø

Blue Hawgs  er et drivende tøft blues/rock- band, som er influert av bl.a. ”ZZ-Top”, ”Stevie Ray Vaughan”, ”Jimi Hendrix” osv, men som samtidig har med elementer fra HELE blueskulturen. Låtmaterialet er jevnt fordelt mellom egenprodusert stoff, og et bredt utvalg av kjente og ukjente låter fra ”de beste i klassen”.

BLUE HAWGS er en «power-trio» med base i Bodø og Fredrikstad, og medlemmene har lang fartstid som musikere i forskjellige sammensetninger opp gjennom årene. Bandet har turnert i en årrekke på alt fra små intime klubbscener, til store internasjonale arrengement i verdensklasse, som f.eks. Stihl Timbersports World Championship 2012 i Håkonshall på Lillehammer Olympiapark. Mange vil huske bandet fra Sinus og andre scener i Bodø tidligere, eller fra motorsykkeltreff eller bluesfestivaler rundt om i landet.

Bandet består av den «smått legendariske» artisten

Kenneth «Kula» Johansen på slagverk og lead-vokal, også kjent som mangeårig trubadur og medlem av andre Bodø-baserte band. På bass finner vi Jim Johansen, som også er en kjent profil i Saltenområdet. En svært stødig og habil musiker som har medvirket på etterhvert mange plateutgivelser sammen med andre kjente artister. «Habil» er også en beskrivelse som passer perfekt på gitaristen i Blue Hawgs, Åge Haugvaldstad. Med en herlig nerve og leken presisjon, formidler han alle typer følelser i musikken på en overbevisende måte ut til publikum. Med denne besetningen er det duket for en minneverdig kveld, møt opp!