Lørdag 4. Mars: Odin Landbakk Band

Odin Landbakk band – 4. mars på Thon hotell

  • Vant Norske Talenter i 2015 (som 13-åring)
  • Vinner av Union Bluescup under Notodden Blues Festival i august -22.

Odin Landbakk band ble utropt som årets vinner av Union Bluescup under Notodden Bluesfestival i august. Seieren betyr at Odin og bandet nå er UBC artist for 2023.

Det var en enstemmig jury som stemte frem Odin Landbakk (gitar) , August Cancino (trommer) og Haakon Landbakk (bass) som vinnere.

Begrunnelsen ble lest opp høytidelig av juryformannen som hadde følgende å si om vinneren:

«Alle sammen er dyktige musikere, har gode egne låter og spiller veldig bra sammen, og gir hverandre rom til det. Det er også en formidling fra hele gjengen som nesten kommer over scenekanten. De hadde gode overganger mellom låtene, mye dynamikk i spillet, og var rett og slett spennende å høre på. Det var god kommunikasjon mellom bandet og publikum.»

18 år gamle Odin Landbakk kommer fra Kristiansund. Han er et stort gitartalentet og vant Norske Talenter på TV i 2015 bare 13 år gammel. Han ga høsten 2019 ut sitt debutalbum Speilvendt (ja, han er venstrehendt), produsert av Claudia Scott. Til Bodø kommer Odin med sin powertrio, og vi gleder oss til å høre han spille bluesrock av høy kvalitet. BluesNews skrev i sin omtale av Odins konsert på Veiholmen sist sommer. « Odin spilte så heftig at selv godt voksne blueskarer ble fuktige i øyekroken. Ikke gå glipp av Odin og gutta.