Romjuls blues på Sinus 26. desember.

Andre juledag gikk den tradisjonelle romjuls blues av stabelen. Marith Endresen og hennes Mean Men, en firemanns besetning ga publikum en drivende bluesopplevelse. Utover kvelden var det romjuls jam med dette bandet som verter. På trommer den meritterte batteristen Roger Johansen som nå er flyttet hjem etter en 20-års profesjonell karriere i Oslo. På gitar, eminente Hans Isaksen, opprinnelig fra Vardø. Og på bass; den alltid tilstedeværende og rytmiske Trond Hansen fra Sortland.
På årets siste konsert var det også ungdommer som varmet opp for kveldens band. Denne gang var det August Jørgensen fra Nesna, som sammen med sine kompiser visste oss at det gror innenfor bluessjangeren i Nordland.

Litt sener på kvelden gikk Blått Drivgods (Kjell Andreassen, vokal/gitar og Harald Normann, munnspill) på senen, godt hjulpet av Ann-Kristin Bjørby. Så gikk det slag i slag med vokalist England Brooks, Kai Fjellberg, gitar, Gøran Pedersen (GP-musikk) på vokal. Saksofonist Roar Karlsen fylte herlig ut i Chicago-blusen.

Et engasjert publikum fikk det de ønsket denne intense og svingende romjulskvelden på nye Sinus.

Tekst: Harald Normann. Video: Erlann Eldorsen