Romjulsblues 26. desember: Kai Fjellberg & The King Of Joy

Kai Fjellberg, bedre kjent fra The Blues Express, er et velkjent navn i det norske bluesmiljøet. Fjellberg har holdt det gående siden 2001, gjennom flere bandkonstellasjoner og siden da har det blitt flere innspillinger, plateutgivelser og turneer med The Blues Express, både i inn – og utland.

Sammen med nevnte band har han vært med på å vinne 2 plass i European Blues Challenge på Azorene i 2019, og var også spellemannsnominert i kategorien Blues for albumet Southside i 2018.

Nå er han ute med sitt første soloalbum -Gravel Roads-, med 10 helt nye egenkomponerte låter. Gravel Roads har allerede rukket å motta gode anmeldelser i media, og flere av låtene har hatt vesentlig radiotid i både Norge, UK, og USA.

For anledningen har han med seg Kings Of Joy, et håndplukket band bestående av musikere utelukkende fra Nord-Norge. På trommer og vokal har Fjellberg med seg Per Øyvind Winther som også er kjent fra en tidligere konstellasjon av The Blues Express, samt sitt eget Winthers Blue Groove og Deja Voodo Trio. Gunnar Holmstad er med på bass, og har spilt i en rekke ulike band, og backet en mengde av forskjellige artister opp igjennom årene. Tangenter trakteres av Morten L. Larsen, bedre kjent fra TLQ, fra Bodø.

Kvelden vil være preget av Fjellberg sitt debutalbum, men det vil bli gitt plass til en hel rekke andre velkjente blueslåter fra bla BB King, Jimmie Vaughan, Buster Benton, Lazy Lester, The Faboulous Thunderbirds, Louis Jordan, The Blues Express, og mange flere. Kai Fjellberg & The Kings Of Joy ser fram til en eksplosiv 2 juledag på Sinus der det vil være gode muligheter for å trimme juleribba! Velkommen!