Kid Andersen på Moulin Blues Festival. Foto: Dave van Houts

ROMJULSBLUES på Sinus 2. juledag

Søndag 26. desember blir det tradisjonen tro romjulsblues på Sinus. I år med både lokal og internasjonal blues.

Et nytt lokalt bluesband, Cod Johnson & the Fishheads, varmer opp – SPENNENDE!

Stjernelaget som, etter det nevnte lokale bandet, lyser opp for oss og dere denne utemørke desemberkvelden i romjula er ingen ringere enn:

Kid Andersen på Moulin Blues Festival. Foto: Dave van Houts

Kid Andersen på Moulin Blues Festival. Foto: Dave van Houts

Den norske supergitaristen Kid Andersen, som har slått seg opp internasjonalt som bluesgitarist og produsent i USA. Han er nå gitarist i et av USAs største bluesband; Rick Estrin And The Nightcats. Andersen kommer til Bodø sammen med Terry Hanck, en av de største saksofonistene i bluessjangeren i dag.

Hanck var den første bandlederen Kid dro over dammen sammen med. Kid ble gitarist i Terry Hanck Band, og senere fulgte bandet til Charlie Musselwhite og nå Rick Estrin. Listen av artister som har samarbeidet med Kid er utrolig lang.

Det er altfor mange år siden Kid spilte i Bodø. Da spilte han sammen med en av sønnene til legendariske Muddy Waters, Big Bill Morganfield. Men nå er han endelig her igjen !

Backingen av disse stjernene utføres stødig og erfarent av Bill Troiani på bass og Alexander Pettersen på trommer, fra Billy T. Band. Disse trenger vel egentlig ingen nærmere presentasjon. Billy T. Band er et av Norges mest hardtarbeidende bluesband, og har backet nasjonale og internasjonale bluesstjerner i årevis. Billy var også i flere år med i Tom Russel Band og Amund Maarud Band.

Sjekk ut mer på disse sidene:

Dørene åpner kl. 21.00. Konsertstart kl. 22.00. Billettpriser kr. 200/150.